štamparija I nyomda I printing house I druckerei
office@compart.rs +381 24 715 714

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Több mint 16 év tapasztalat tekercses címkék gyártásában

Nyomdánk az európai nyomdákhoz hasonlóan egy modern, korszerű cégként jelent meg a piacon egy olyan vízió által amelyet azzal a céllal álmodtunk meg, hogy a piacnak csúcsmínőségű nyomdai termékeket tudjon szolgáltatni. Termelésünk túlnyomórészt a keskenypályás 330 mm széles 8 nyomóműves UV flexó nyomdagépre és a 2019-ben vásárolt 12 nyomóműves 450 mm széles, vízhűtéses nyomdagépre  támaszkodik, emellett rendelkezünk az összes szükséges előkészítő (levilágító, lemezkészítő), melegfóliázó és konfekcionáló géppel is, amelyek segítségével nyomdánk önállóan képes ellátni a piac által támasztott tekercses címkék íránti igényt.

Nyomdánk legújabb gépünknek köszönhetően képes 6/6 azaz 12 szín nyomására is, amely által a szerbiai piacon egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani.

Rólunk mondták

5-star-rating
"A legjobb nyomda. Biztosan a legjobb minőséget kapják náluk. Mindenkinek ajánlom."
Kristina Pejčić
5-star-rating
"Nyomda No:1"
Karolj Sič
5-star-rating
"Kiváló!"
Zlatko Pinter

Értékelje Ön is termékeinket és szolgáltatásainkat!

Csapatunk

Munkaközösségünk tagjainak többsége 5-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik így, rendkívül nagy hozzáértéssel végzik munkájukat. A szakmai segítségnyújtás alapköve az új munkatársak integrálásának, akik munkafolyamataink állomásait és részleteit, egy rendkívül családias közegben sajátíthatják el.

A Compart cégfilozófiája a következő írányelveken alapul : -Termékeink felhasználóival való folyamatos kapcsolattartás alapja az általunk alkalmazott ügyfélkezelésnek -Szolgáltatásainkat és termékpalettánkat folyamatos fejlesztés alatt tartjuk ezért a fejlesztés így a már meglévő – “bevett” munkafolyamatokban  is jelen van -Munkánkat a környezetbarát feltételekkel végezzük – Alkalmazottaink egészsége és munkahelyi biztonsága kiemeltem fontos számunkra

Keressen bennünket bizalommal!